Kate Middleton, apariție uimitoare la o paradă militară. Cum s-a afișat ducesa de Cambridge

Kate Middleton atrage toate privirile când apare la un eveniment public, iar asta nu doar datorită statutului ei, ci și

pentru modul în care arată și se îmbracă, fiind un model pentru multe femei care o admiră grație stilului său

inconfundabil. Recent soția prințului William a participat la parada militară de Ziua Națională a Irlandei unde fanii ei au observat că a slăbit foarte tare.

Cum a apărut Kate Middleton la un eveniment oficial

Ducesa de Cambridge a participat, împreună cu prințul William, la parada militară organizată de Ziua Națională a Irlandei.

Kate Middleton a purtat și de data aceasta o ținută elegantă, accesorizată cu o pălărie și o broșă în formă de trifoi.

Potrivit Daily Mail, ducesa a purtat un palton de culoarea ceaiului verde marca Laura Green London, în valoare de 3.200 de lire sterline.

Din imaginele de la acest eveniment se poate observa că ducesa a slăbit destul de mult. Deși întotdeauna a avut o siluetă

demnă de invidiat, pe care a pus-o în valoare cu ținute bine alese, de data aceasta ducesa pare că a pierdut câteva kilograme.

Kate Middleton, apariție uimitoare la o paradă militară. Cum s-a afișat ducesa de Cambridge

Kate Middleton a avut grijă să accesorizeze ținuta și cu o pereche de cercei din smarald, plus nelipsitul inel de logodnă

pe care îl poartă mereu. Ducesa de Cambridge și soțul ei, prințul William au vizitat Batalionul I Gărzilor Irlandezi la Parada de Ziua Sf. Patrick, Mons Barracks, în Aldershot.

Gărzile irlandeze fac parte din armata britanică din 1900, care a fost fondată printr-un decret regal al reginei Victoria pentru a comemora irlandezii care au murit luptând în timpul războiului boer.

Kate Middleton le-a oferit trifoi gardienilor irlandezi
Din 1901, femeile din Familia Regală au luat parte la o tradiție de Ziua Sf. Patrick: oferă trifoi gardienilor irlandezi

din Hounslow. În 2022, Kate Middleton și-a asumat acest rol pentru a opta oară, împărțind trifoi gardienilor, precum și

mascotei lor, un Wolfhound pe nume Domhnall. Acesta a fost primul mare eveniment din 2022 pentru Familia Regală Britanică.