Kanal D are matinal! Ziua bună începe cu Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase la „Dimineața cu noi”

Matinalul „Dimineața cu noi”, găzduit de Viviana Sposub, George Tănase și Bursucu, le va aduce telespectatorilor o doză

uriașă de prospețime și energie, în curând, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D!

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase îți vor da trezirea, de la ora 8:00, la Kanal D, în cel mai fresh și energizant matinal, “Dimineața

cu noi”! Voia bună, pofta de viață, optimismul, umorul din belșug, dar și informațiile la zi, tratate într-o manieră inedită, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “rețeta” noului program de dimineață al Kanal D, care va începe în curând și care va putea fi urmărit zilnic, de luni până vineri!
Cine prezintă matinalul „Dimineața cu noi” de la Kanal D
Bursucu, unul dintre cei mai tonici și îndrăgiți oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineață, pe Viviana Sposub, care a strălucit prin prospețime, discurs articulat șicreativitate la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori din mediul online.
„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine.

Cum te trezești dimineață așa îți va merge până seară, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viața mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu.
Bursucu, în cel mai nou proiect Kanal D
Adrian Cristea, răsfățat de colegi dar și de public cu apelativul Bursucu, este un entertainer total și a dovedit acest lucru de-a lungul anilor, prezentând alături de Teo Trandafir, emisiunea “Teo Show”, dar și unul dintre cele mai puternice formate internaționale de televiziune, “Roata Norocului”. Numele Bursucu este sinonim cu buna dispoziție, entertainment-ul, prietenia și energia fără limite, astfel că telespectatorii vor avea parte de toate acestea în noul matinal de la Kanal D.