K.O In 7 Secunde Realizat de Catalin Morosanu Vs Gorila Jackson . Să vedem cine îl susține !

In ultimii 50 de ani Romania a oferit intregii lumi o multime de sportivi care au facut istorie cu performantele lor.

De la Ilie Nastase care a fost primul numar mondial in tenis, la Nadia cu prima nota de zece pana la inegalabilul Hagi care a reusit sa uimeasca stadioane intregi cu executiile sale.

Insa printre acesti sportivi extremi de talentati isi face loc si Catalin Morosanu. Desi nu este cel mai talentat sportiv, el este extrem de muncitor si perseverent, iar din aceasta cauza este si extrem de iubit si apreciat.

De departe cel mai popular luptător român al momentului, Cătălin Moroşanu a adunat de-a lungul timpului poveşti spumoase şi pline de emoţie, care nu au apucat să fie spuse publicului larg. Dincolo de agresivitatea arătată în ring, atunci când este faţă în faţă cu adversarul, sportivul din Superkombat este un uriaş blând în afara lui şi un familist convins.

Această sâmbătă va lupta la Madrid împotriva gigantului polonez Lukasz Krupadziorow. Gala va avea loc la Madrid, la arena Palacio Vistalegre, unde va avea o susţinere fabuloasă, românii înghesuindu-se să îşi ia deja biletele disponibile în magazinele tricolore din comunitatea madrilenă.

1.A ajuns luptător dintr-o întâmplare.Moroşanu a început iniţial cu rugby-ul, fiind jucător la Politehnica Iaşi şi a ajuns chiar în loturile naţionale de juniori. Nu la multă vreme după încheierea junioratului, a decis să renunţe.

O accidentare suferită la rugby i-a dat bătăi când a vrut să intre la Academia de Poliţie, aşa că a mai aşteptat un an. „În timpul ăsta mă îngrăşasem. Nu mai voiam rugby, aşa că am mers la sala lui Mihai Constantin. Era ceva nou, toată lumea îl ştia K-1. Se întâmpla în 2005. Apoi ştiţi deja povestea. Totul a decurs foarte repede, am uitat şi de academie, şi de tot. Am terminat însă Dreptul”, povesteşte luptătorul în vârstă de 32 de ani.

2.I-a bătut pe bodyguarzii lui Mazăre Primul său contact cu sportul profesionist a fost în 2006, la Constanţa, atunci când promotorul Eduard Irimia a organizat o gală de selecţie. A nimerit într-un turneu piramidal cu doi dintre bodyguarzii lui Radu Mazăre, primul de atunci al urbei de la malul mării. I-a învins rapid pe amândoi şi i-a câştigat încrederea lui Irimia. Câteva luni mai târziu, îşi făcea debutul într-o gală Local Kombat.