Judecătorii au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată: ”Am stat destul aici. Nu reprezint un pericol pentru societate”

Liviu Dragnea trece prin momente grele după ce judecătorii au respins cererea de eliberare condiționată. Fostul lider PSD se află în penitenciarul Rahova după o condamnare cu executare de trei ani și șase luni în dosarul Teleorman.

Judecătorii au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată

Aflat în dimineața zilei de marți, în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei sectorului 5, Liviu Dragnea i-a rugat pe aceștia să îi accepte cererea de eliberare, deoarece și-a ispășit pedeapsa și nu reprezintă un pericol pentru societate. Fostul lider PSD se află în penitenciarul Rahova după o condamnare cu executare de trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Potrivit avocatei sale, aceasta le-a spus judecătorilor că Liviu Dragnea are la dosar un punct de vedere al unei societăți comerciale care dorește să-l angajeze după eliberare. În plus, Flavia Teodosiu a afirmat că Liviu Dragnea, clientul său, întrunește condițiile solicitate de lege pentru eliberarea condiționată, plătind deja prejudiciul din dosarul său.

Pentru a-i sensibiliza pe judecători, avocata a făcut apel la înțelegerea acestora față de fostul lider PSD, cu atât mai mult că ne aflăm în Săptămâna Mare, perioadă în care orice om e bine să dea dovadă de o înțelegere sufletească.