Joe Biden este infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a președintelui

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a anunțat astăzi într-un comunicat de presă că Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.
Iată care este starea de sănătate a președintelui american!
  • Joe Biden este infectat cu coronavirus
  • Starea de sănătate a președintelui Statelor Unite ale Amercii
Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a anunțat astăzi într-un comunicat de presă că Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, informează AFP, citat de Agerpres. Care este starea de sănătate a președintelui american.
Joe Biden este infectat cu virusul SARS-CoV-2
Potrivit lui Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a casei albe, președintele american prezintă „simptome foarte ușoare”. Joe Biden se va autoizola în Casa Albă, iar acest anunț a fost făcut de oficialii Casei Albe.
„În acestă dimineaţă, preşedintele Biden a fost testat pozitiv la Covid 19. Este vaccinat complet şi are şi două boostere. Are simptome foarte uşoare”, a declarat Karine Jean-Pierre.
Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a mai afirmat că Joe Biden a început deja un tratament. Deși este infectat cu coronavirus, președintele american își va exercita în continuare toate atribuțiile.
„A început tratamentul cu Paxlovid. În conformitate cu reglementările CDC, preşedintele Biden se va izola la Casa Albă şi va continua să-şi exercite atribuţiile.
Imediat ce testele vor fi negative, se va întoarce la muncă în program normal”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Casei Albe.
Președintele Statelor Unite ale Amercii are cancer?
În urmă cu câteva ore, Joe Biden a ținut un discurs despre încălzirea globală în Massachusetts. Liderul Statelor Unite ale Amerciii a vorbit despre efectele asupra organismului uman ale emisiilor de la rafinăriile de petrol din apropierea casei sale din copilărie, în Claymont, și a dat de înțeles că este bolnav de cancer.
Cu toate acestea, doctorul său personal susține că Biden este sănătos și rămâne apt să execute cu succes îndatoririle de serviciu.
„Când ne-am mutat în Delaware, locuiam într-o clădire de apartamente, iar puțin mai jos pe drum era o școală mică la care mergeam.
Mama mea ne ducea cu mașina, ca să nu mergem pe jos. Și știți ce se întâmpla, trebuia să pornească ștergătoarele de parbriz pentru a spăla literalmente petele de ulei de pe geamul [mașinii]. De aceea, eu și mulți alți oameni cu care am crescut avem cancer”, a fost declarația lui Joe Biden.