Jador a plâns în hohote când a vorbit despre părinți și copilăria tristă: „Mama vorbea foarte urât cu mine…”

Jador a izbucnit în hohote de plâns în direct, la televizor.

Acesta a făcut mai multe dezvăluiri despre copilăria sa, dar și despre boala cu care s-au confruntat părinții lui.

Până a ajunge să fie omul de astăzi, Jador a trebuit să lupte și, în ciuda lipsurilor, cântărețul a mărturisit că mereu a avut parte de iubirea părinților lui.

„Eu nu am avut parte de o educație aleasă, de la început. M-am educat singur. Mama mea, când era tinerică, vorbea foarte urât cu mine și tata la fel. Eu m-am rugat foarte mult pentru ei să-i aducă Dumenezeu pe unda asta. Eu eram țârcovnic la preot și îmi doream mult ca mama și tata să fie acolo, dar nu erau. Mamaie Lenuța era cu mine mereu la biserici. Era foarte mândră de mine’, a spus Jador la Teo Show.

Părinții lui Jador au suferit de cancer
Poate cel mai greu moment din viața lui Jador a fost atunci când părinții lui s-au îmbolnăvit. Atât mama, cât și tatăl artistului au suferit de cancer. Prima dată s-a îmbolnăvit mama lui, iar tată lui i-a promis lui Dumnezeu că dacă aceasta se va vindeca, el se va pocăi, însă nu a făcut-o. După trei luni, s-a îmbolnăvit și el.

Ce fel de tată va fi Jador
Teo Trandafir l-a întrebat pe Jador ce fel de tată va fi el. Cântărețul a spus că va fi un părinte drastic și că își va bate copiii. Acesta și-a argumentat răspunsul, spunând că la ajutat faptul că părinții lui l-au bătut la rândul lor.

„Voi fi un tată drastic. O să-mi bat copiii pentru cî mi-a prins atât de bine că m-au bătut mama și tata. Dacă nu m-ar fi bătut, aș fi fost un golan. Vreau să le spun copiilor care se uită la noi să nu se supere niciodată că le dă mama sau tata o palmă pentru că, dacă părinții lui fac asta, înseamnă că ei au făcut ceva greșit și trebuie să îndrepte lucrul respectiv.