Iulian Avea Doar 32 De Ani Si Lucra Pentru A-Si Intretine Sotia Si Copilul. La Ora 14.00 Urma Sa Iasa Din Tura, Dar, Din Pacate, Soarta A Avur Alte Planuri.

În urma incendiului uriaș de la rafinăria Petromidia din Năvodari au rezultat șase victime, însă doar o singură persoană și-a pierdut viața. Este vorba despre Iulian Atanasiu.

Iulian Atanasiu avea 32 de ani, era căsătorit și avea un copil mic. El a intrat de dimineață în schimbul 1, urmând ca la 14:00 să fie înlocuit. Din păcate, la ora 12:30 a avut loc o explozie puternică, urmată de un incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari acolo unde bărbatul lucra.

Iulian Atanasiu este bărbatul decedat la incendiul de la rafinăria Petromidia
Bărbatul a distribuit o fotografie pe o rețea de socializare, joi dimineața, în care apare un răsărit de soare. Imaginea este însoțită de mesajul: „Cine se trezește de dimineață… Lucrează în ture!”. A fost ultima lui postare.

Iulian Atanasiu era căsătorit de trei ani și avea un copil. Soția sa lucrează tot la Rompetrol.

Declarația directorului Rompetrol, după explozia de la Petromidia: „Nu e eroare umană, un echipament a cedat„
Felix Crudu, directorul general al Rompetrol Rafinare, a anunțat că incendiu s-a produs la ora 12:30.

„Suflul propagat a generat încă trei focare. Din nefericire, unul dintre colegii care opera în zonă a fost prins de suflul acestei explozii. În timpul intervențiilor s-au făcut eforturi disperate de a-l găsi. Au intrat echipați cu echipament special de protecție împotriva focului. Într-un final am reușit să-l găsim, din păcate nu s-a mai putut face nimic”.