IULIA VÂNTUR SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ? MĂRTURISIREA SINCERĂ FĂCUTĂ + CE SFATURI PREȚIOASE I-A DAT SALMAN KHAN

“Iulia Vântur și Salman Khan «lucrează» la un copil?” – acesta a fost primul gând pe care l-au avut mulți dintre fanii artistei când au aflat despre mărturisirea sinceră pe care a făcut-o în legătură cu acest subiect.

În plus, faimoasa româncă a dezvăluit în cadrul interviului oferit de curând ce sfaturi prețioase i-a dat starul de la Bollywood pentru ca ea să aibă succes în India. Fosta prezentatoare și celebrul actor sunt împreună de aproape 10 ani.

Iulia Vântur se pregătește să devină mămică?
Aflată în România de câteva zile bune, Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India, despre relația pe care o are cu iubitul ei, despre conceperea unui copil, dar și despre cariera care se află în plină ascensiune. Recent, frumoasa româncă a bătut un record cu 125 de milioane de vizualizări pe YouTube, cântând hit-ul indian “Seeti Maar”, fiind parte din coloana sonoră a filmului “Radhe” în distribuția căruia este și Salman Khan.

“Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa «Seeti maar», și cu piesa «Zoom zoom», amândouă de pe coalana sonoră a filmului «Radhe».

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontențial și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a declarat Iulia Vântur jurnaliștilor de la click.ro.