Iulia Vântur, dată afară de Salman Khan?! Nu a mai călcat în India de luni de zile. S-a aflat totul

Probleme pentru Iulia Vântur şi iubitul său, celebrul actor indian Salman Khan? Cei doi nu s-au mai văzut de câteva luni de zile. Românca a recunoscut adevărul despre viitorul relaţiei lor.

Detalii de ultimă oră despre perioada grea prin care trece Iulia Vântur!

De peste trei luni de zile, fosta prezentatoare TV stă departe de India şi de iubitul său, celebrul actor Salman Khan. Ea s-a aflat în România, unde a fost nevoită să petreacă mai mult timp pentru a-şi rezolva anumite probleme administrative.

Se mai întoarce Iulia în India? A recunoscut totul în faţa fanilor de pe Instagram
Pe lângă aceste probleme pe care le-a avut de rezolvat în România, Iulia Vântur și-a vizitat şi părinții, s-a revăzut cu prietenii și a plecat în vacanțe prin țară și în străinătate în toată această perioadă, relatează fanatik.ro.

Acum, după mai bine de trei luni petrecute în România, vedeta plănuieşte să se întoarcă în India şi să fie din nou alături de iubitul său. Fosta prezentatoare de la “Dansez pentru tine” a organizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe contul său de Instagram.

Fanii au fost curioşi să afle, cu această ocazie, când se întoarce frumoasa vedetă în India.

Din păcate, Iulia Vântur a recunoscut că mai are ceva treburi de rezolvat în România, iar revederea cu Salman Khan trebuie să mai aştepte cel puţin o lună.

“Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…”, a dorit să ştie un fan de pe Instagram.

“A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India”, a fost răspunsul dat de Iulia Vântur.