Iulia și cei doi copii, înmormântați în același sicriu.

Iulia și cei doi copii ai săi, Alisa și Nicholas, vor fi înmormântați în același sicriu.

Tatăl copiilor a decis ca mama de 32 de ani și cei mici să-și doarmă somnul de veci împreună și să fie unul lângă altul, așa cum s-a întâmplat până în ultima clipă de viașă.

Iulia a decis să-și pună capăt zilelor, iar în același timp să le ia și viața celor doi copii pe care îi avea împreună cu

Alex, bărbatul cu care urma să se căsătorească în curând.

Pe ultimul lor drum vor fi tot împreună, așa cum s-a întâmplat până în ultimele clipe de viață.

Tatăl celor mici a decis împreună cu familia sa ca cele trei trupuri neînsuflețite să fie depuse în același sicriu și

totodată mama și cei doi copii să fie înmormântați împreună. În urmă cu puțin timp, sicriul cu trupurile fără viață ale

celor trei a fost depus la o capelă din Timișoara, acolo unde apropiații pot veni să-și ia rămas bun de la Iulia, Nicholas și Alisa.
Cu toții sunt sfâșiați de durere și nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla o asemenea treagedie. Tânăra mamă de 32 de

ani a recurs la acest gest necugetat în urmă cu două zile, atunci când se afla în drumul spre grădiniță al celor doi

copii. Iulia a oprit mașina pe trecerea de pietoni, după care a mers țintă spre blocul de unde avea să se arunce în gol.

O femeia i-a deschis ușa de intrare în bloc, după care Iulia și-a văzut de planul său și a urcat pe acoperișul blocului de

zece etaje cu cei doi copii. A sărit ținându-i în brațe pe cei mici și câteva secunde mai târziu trupurile au fost găsite de locatari într-o baltă de sânge în fața blocului.

Iulia ar fi avut probleme cu fostul iubit
Potrivit fostei mame soacre, Iulia ar fi avut probleme cu fostul său iubit, Marcel, un bărbat influent din Timișoara care ar fi amenințat-o și care ar fi terorizat-o în ultima perioadă. Femeia a discutat cu el la telefon, după moartea Iuliei, însă bărbatul nu părea foarte afectat de gestul necugetat al agentului imobiliar de 32 de ani.