Iulia Albu are un apartament imens de lux într-un complex de fițe!

Iulia Albu are un apartament imens de lux într-un complex de fițe! Bucătăria ei valorează zeci de mii de euro! Are 4 cuptoare și 3 plite! Uite cum arată:

Iulia Albu ne-a primit in bucataria ei de fite ce valoreaza zeci de mii de euro! Desi nu e experta intr-ale gatitului, jurata “Bravo, ai stil!” are 4 cuptoare si 3 plite!

Iulia Albu si-a facut pe canalul Youtube o rubrica de Cooking show, „La Iulia Albu in bucatarie”, unde posteaza mai multe episoade

in timp ce gateste. Vedeta Kanal D filmeaza in bucataria ei imensa, din apartamentul cu 3 camere, dintr-o zona de fite din Capitala,

unde s-a mutat de cateva luni, unde are 4 cuptoare, 3 plite, frigider, congelator imens, camara si masina de spalat vase. Fanii s-au ingramadit

sa vada episoadele de cooking show, astfel ca, in doar cateva zile,

la un singur episod s-au strans peste 90.000 de vizualizari.

Iulia Albu ne-a aratat si noua bucataria ei de fite si ne-a dezvaluit cat de simplu ii este sa gateasca cu cele 4 cuptoare.

“Bucataria costa destul de mult, dar din punctul meu de vedere este important sa investesti in anumite lucruri din casa.

Eu investesc si-n vaze, si-n flori. O bucatarie se poate face incepand de la cateva mii de euro la cateva zeci de mii de euro.

Sigur ca nu aveti nevoie de 4 cuptoare, dar eu am nevoie pentru ca la mine acasa se filmeaza si un cooking show. Va ajunge unul singur.

Eu, pana la acest proiect, nu stiam sa gatesc. E foarte simplu sa gatesti cu aceste cuptoare. Am plita pe gaz si mai am doua plite pe inductie.