Iulia a murit nevinovată într-un accident devastator la Movila, în Ialomiţa: “Unde au zburat visele tale, înger frumos?”

Iulia, o tânără de 23 de ani, din Buzău, nepoata artistei populare Amelia Papazissu, a murit nevinovată într-un accident devastator produs la Movila, în judeţul Ialomiţa.
Tragedia s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, pe drumul judeţean 212, pe o bucată de drum în linie dreaptă, ceea ce înseamnă, cel puţin la prima vedere, că una dintre cauzele accidentului ar fi viteza excesivă.
Iulia se afla într-un autoturism marca BMW condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, tot din Buzău.
La un moment dat, BMW-ul s-a izbit violent, cu o viteză foarte mare, de un autoturism marca Audi înmatriculat în Bacău. Impactul a fost atât de puternic încât ambele maşini au fost distruse în totalitate.
“În jurul orei 15:12, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Movila, în care au fost implicate două autoturisme și patru persoane.
La locul evenimentului au fost alocate imediat, patru echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița.
În urma impactului au rezultat patru victime.Două dintre victime sunt inconștiente și încarcerate, iar celelalte două sunt conștiente, cooperante și neîncarcerate.
După extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, una dintre victimele inconștiente a fost declarată decedată, iar ce-a de-a doua a fost găsită în stop cardiorespirator”, au anunţat pompierii ISU Ialomiţa, ieri, la scurt timp după accident.
Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru Iulia, dar nici pentru o altă femeie aflată în maşina înmatriculată în Bacău.
Mesaje de adio pentru Iulia, tânăra care a murit într-un accident la Movila, în Ialomiţa
Cunoscută în Buzău pentru pasiunea sa, dar şi pentru voce, Iulia era nail-artist şi cu numai câteva ore înainte de teribilul accident îşi anunţa clientele că pleacă în vacanţă, cel mai probabil la mare.
“Unde au zburat visele tale,înger frumos,când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai buna dintre cele mai bune,care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta,când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici dar siguri.Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita”, a scris Veronica Cojanu.