Iubita lui Culiță, acuzată că “cerșește” pe internet. Cum a reacționat artistul

Culiță Sterp are o familie frumoasă, un băiețel și o soție minunați. Din nefericire, soția lui este implicată acum într-un scandal de zile mari din mediul online, cu care se pare că nu ar avea nicio legătură.

Au apărut bârfe la adresa ei cum că cere produse gratis, iar artistul nu a ezitat să reacționeze.

Daniela ar fi cerut produse gratis
Daniela Iliescu este iubita lui Culiță și mama copilului acestuia. Despre tânără se spune acum că ar fi cerșit produse de la o anumită firmă căreia i-a promis promovare în schimbul cadourilor.

O pagină care postează tot felul de mesaje pe care le trimite influencerii diferitelor firme a făcut acum publice și presupusele schimburi de replici între Daniela și o reprezentantă a unei firme. Daniela se prezenta ca fiind iubita lui Culiță și a spus direct ce vrea, la care a fost refuzată.

Culiță neagă orice acuzație
Culiță Sterp a reacționat imediat când a apărut în public această bârfă. Artistul îi ia apărarea Danielei Iliescu, explicând că este vorba de un cont fals care pretinde că ar fi ea și dă astfel de mesaje. Ea niciodată nu ar fi cerut nimic nimănui, așa cum nici el nu ar face vreodată sau nu ar fi de acord ca cineva să facă.

Culiță a explicat clar că iubita lui nu obișnuiește să facă promovări pentru că are tot ce își dorește și și-ar permite să cumpere tot ce vrea fără să primească de la alții. Când decide să promoveze produsele cuiva, o face mai mult pentru a ajuta persoanele respective, având în vedere că are un număr mare de urmăritori și o influență puternică.

”Vreau sa vă spun doar atât: Daniela în viața vieților ei nu a scris la nimeni, dar absolut la nimeni, să facă ea promovare la cineva. Îi scriu o grămadă de oameni și refuză.O grămadă de pagini sunt refuzate de ea pentru că ea nu face promovări tip barter. Ea dacă face o promovare, o face contra cost, și face foarte puține, după cum a-ți văzut și voi, și le alege foarte bine.

În primul rând, nu e genul de persoană care să accepte mocangeala asta, cum o acceptă mulți din ”influencerii” aștia, să zicem așa, ea niciodată nu a avut nevoie de nimic, nu doar acum de când e cu mine, și înainte a avut tot ce i-a trebuit nu i-a lipsit absolut nimic, și nici nu se crede vreun influencer așa cum se cred mulți care nu sunt!”.

Manelistul a mai precizat că atât el, cât și iubita lui sunt foarte căutați de persoane pentru promovare, dar pe multe dintre ele le refuză pentru că sunt selectivi. El speră că situația aceasta se va încheia și lucrurile nu se vor mai repeta, pentru că are de gând să acționeze pe cale legală pentru a-și face dreptate.