Îți Dai Seama Cine E? În Anii ’90 Seducea Lumea Și Devenea Una Dintre Cele Mai Cunoscute Actrițe, Iar Azi Arată Așa

În anii ’90 una dintre primele telenovele difuzate la noi în țară făcea furori în rândul românilor. Însă după ce serialul a încetat, lumea a uitat-o pe protagonista telenovelei fenomen. Iată cum arată Sclava Isaura la 63 de ani, după mai bine de 40 de ani de când s-au încheiat filmările la serial.

Serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul de Sclava Isaura a fost difuzat în peste 80 de țări iar actrița principală a devenit un star international al acelor vremuri.

Cum arată Sclava Isaura la 63 de ani
Toți românii au auzit dacă nu chiar văzut măcar o dată în viață de Sclava Isaura, una dintre primele telenovele difuzate la noi, la începutul anilor ’90. Se pare că această telenovelă nu a fost un fenomen doar la noi în țară, ci în lumea întreagă. Serialul brazilian, cu actrița Lucelia Santos în rolul principal, a fost difuzat în acele vremuri în peste 80 de tari, fapt ce a făcut din personajul Sclava Isaura să devină un superstar internațional.

Telenovela Sclava Isaura a fost produsă în Brazilia anilor ’70, însă în fostele state comuniste din Europa a ajuns imediat după ’90. Povestea de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său i-a impresionat maxim și pe români.

Sclava Isaura a fost și printre primele seriale non-chineze pe care le-a acceptat până și televiziunea de stat din China, precum și prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. Povestea Sclavei Isaura a ajuns și în SUA și Marea Britanie, iar actrița Lucelia Santos a câștigat inimile a milioane telespectatori.

În aceste condiții, nu e de mirare că actrița Lucelia Santos s-a luptat multă vreme să scape de imaginea de Sclava Isaura, rol ce a consacrat-o, dar în aceeași măsură a marcat-o pentru întreaga carieră.

Pentru a scăpa de acesta imagine de Sclava Isaura, actrița Lucelia Santos a pozat de două ori goală în Playboy, prima oară în 1980. Revista cu ea pe copertă s-a vândut extrem de bine, iar actrița a început să primească și alt gen de roluri, mai controversate, dovedind astfel tuturor că poate interpreta și alte genuri de personaje, diametral opuse față de Sclava Isaura.

Cu toate că a sa carieră de actriță de telenovele a fost marcată de acest rol, Lucelia Santos a mers mai departe și a rămas tot în lumea filmului. Mai mult decât atât, a trecut și la munca de producător pentru diverse alte seriale și filme.

Și cu toate astea, Lucelia Santos nu a uitat niciodată de fanii ei și este foarte activă pe rețelele de socializare. Are acum propria casă de producție, însă a renunțat la telenovele în favoarea pieselor de teatru. În plus, actrița a început în ultimii ani să practice budismul și yoga.

Cât despre viața sentimentală, despre Lucelia Santos se știe că a fost căsătorită de două ori. În prezent, actrița este divorțată și are un fiu din prima căsnicie, care a devenit tot actor de profesie – Pedro Neschling.

Cum arată Leticia Calderon la 52 de ani
O altă telenovelă care făcea furori în anii 90 în țară era Esmeralda. Cei doi protagoniști, Jose Armando şi Esmeralda au devenit adevărate simboluri, la finalul anilor 90, iar povestea lor de dragoste a făcut înconjurul lumii.

Cea care i-a dat viață protagonistei a fost Leticia Calderon. Frumoasa actriță cu ochii verzi a cucerit, la vremea respectivă și inimile românilor. Acum, ea are 52 de ani și a trecut prin nenumărate drame, în viața reală.

Dacă telenovela a avut un final fericit, nu același lucru îl putem afirma și despre viața reală a Leticiei Calderon. Se pare că povestea să de viață ar bate orice film. De-a lungul anilor, actrița s-a lovit de nenumărate dezamăgiri, iar la capitolul amoros, ea nu stă deloc bine. Totuși, are doi copii pe care îi iubește nespus de mult și care, la ora actuală, sunt prioritatea ei numărul unu.

Frumusețea să izbitoare nu i-a garantat succesul în dragoste, ba dimpotrivă. A fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost Marco Lopez, din 1997, până în 1999. Ulterior, ea și-a refăcut viața alături de avocatul Juan Collado.

Cei doi au avut o căsnicie de 8 ani, care s-a încheiat urât. Bărbatul s-a îndrăgostit de o altă actriță, Yadhira Carillo, şi a părăsit-o pe mama copiilor săi.

În toată această perioadă, din 2002 până în 2010, „Esmeralda” s-a dedicat complet familiei. Mai ales că are un băiețel cu nevoi speciale. Este vorba despre Luciano, care la o oră după naștere a fost diagnosticat cu Sindromul Down.