Îți amintești de Jade din Clona? Are 45 de ani, dar mulți spun că este neschimbată

Jade din Clona a făcut furori în urmă cu câțiva ani. Telenovela a avut mare succes și a fost rampa de lansare absolută pentru actrița Giovanna Antonelli care a avut unul din rolurile principale.
Deși a mai avut roluri și înainte și după telenovela Clona, a rămas în mintea publicului drept Jade.
Cum arată Jade din Clona la 45 de ani
Giovanna Antonelli, cunoscută ca Jade din Clona are 45 de ani și arată într-un mare fel. De fapt, unii ar spune că este neschimbată. Trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe Jade care face și sport și arată ca la 30, nicidecum cu 15 ani în plus.
Jade este soție și mamă (are un băiat și o pereche de gemene) și își face timp și pentru cariera profesională, mai exact pentru afacerea pe care a pus-o pe picioare de una singură.
Vedeta și-a investit banii într-o clinică specializată în epilarea cu laser. Iată ce declara în 2018:
Am o clinică specializată în epilare cu laser, am propria mea linie de oje, bijuterii şi ochelari de soare. Am fler de comerciant, dar niciodată nu aş vinde ceva ce nu foloseşte la nimic, spunea actrița care
anunța că intenționează să deschidă, împreună cu trei parteneri, un restaurant cu mâncare organică.
Telenovela Clona a făcut furori în România
Telenovela Clona a făcut furori în toată lumea, inclusiv în România unde a fost difuzată de canalul Acasă TV. Giovanna Antonelli a interpretat-o pe tânără musulmană Jade și puțini știu ce eforturi a făcut pentru acest rol.
Ei bine, actrița a făcut cursuri de dans din buric câte șase ori pe zi timp de două luni, pentru a-și interpreta rolul la perfecție.
Giovanna era obișnuită cu tot felul de provocări pentru că și-a început cariera pe când avea doar 14 ani când a lucrat în cadrul unor programe de televiziune pentru copii. Ulterior a continuat direct cu roluri în seriale de televiziune.