Irisha, adevărul despre relația cu faimosul Culiță. Ce este, de fapt, între ei

Survivor continuă să aibă probe din ce în ce mai grele și rămân în joc concurenții cei mai buni și cei mai puternici, care fac față oricărei provocări.

Noii concurenți ai acestui show s-au adaptat mai mult sau mai puțin și deja au început să plece acasă, după ce au fost propuși spre eliminare și cei de acasă nu i-au salvat.

Printre aceștia se numără și Irisha, de la Faimoși, despre care se spune că ar fi avut o legătură specială cu Culiță.

Irisha și Culiță au devenit cei mai buni prieteni
Irisha a plecat din competiție, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Ea a fost o concurentă destul de bună, dar nu s-a integrat bine în concurs și nu a avut relații prea bune cu ceilalți colegi. Totuși, s-a observat o apropiere mare între ea și Culiță și zvonurile deja au apărut.

Irisha a declarat că a auzit și ea ce se vorbește și nu înțelege de unde au pornit toate aceste răutăți, pentru că nu i se pare că ar fi atras atenția în vreun fel atunci când a stat în compania lui Culiță. Fosta Faimoasă a mărturisit că a stat de vorbă ore întregi cu celebrul artist, care este foarte emoționat legat de momentul în care va deveni tată. Cei doi au vorbit doar despre familia acestuia, despre lucruri personale ale artistului, nimic mai mult.

„Nu știu ce înseamnă că m-am apropiat mai mult de Culiță. Îmi era ca un frate. El m-a ajutat în junglă, mi-a plăcut foarte mult că e corect. Îmi place de el ca om. Nu puteam să am o imagine clean, trebuia să o știrbeze Zanni.

Stăteam ore întregi cu Culiță și îmi povestea despre Daniela, că trebuie să nască în curând, ne chema la botez, chiar nu pot fi interpretări. Mi-e ca un frățior’, a declarat Irisha în emisiunea „Ștafeta mixtă’.

Irisha regretă eliminarea
Irisha a fost eliminată din echipa Faimoșilor, după ce a primit prea puține voturi din partea celor de acasă. Bruneta a fost dezamăgită că experiența ei s-a terminat după mai bine de o lună, însă este fericită că a avut ocazia de a se implica într-un astfel de proiect și le va ține pumnii colegilor ei. Ea crede că mai avea multe de demonstrat și regretă că nu a fost să fie, dar se bucură că a avut parte de o astfel de experiență.