Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: „Într-un cuplu…”/ EXCLUSIV

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit după zece ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere.

Contactat de VIVA!, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi, ne-a vorbit despre acest subiect, fiind de părere că la mijloc ar fi vorba doar despre pure speculații.

Monica Gabor și-a șters toate pozele cu Mr. Pink, un detaliu care a atras atenția tuturor. La scurt timp, milionarul Paul Mantea a confirmat că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Contactat de VIVA!, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor ne-a spus că a aflat din presă informația, însă este de părere ca la mijloc ar fi doar speculații.

„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă’, ne-a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate.

Întrebat care este relația, la momentul actual, cu fosta soție, Irinel Columbeanu ne-a spus că cei doi mai discută doar problemele care o privesc pe Irina, fiica lor. „Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră’, ne-a mai spus fostul milionar din Izvorani.

Irinel Columbeanu ține legătura permanent cu fiica lui, însă din păcate la acest moment nu sunt șanse să se întoarcă în România, pe fondul situației pandemice actuale. De asemenea, odată cu ultimele vești despre mama ei, ne-am întrebat dacă există posibilitatea ca Irina să se mute în România.

„Țin legătura cu Irina la modul permanent. Nu știu, într-o bună zi se va întâmpla, dar nu prea curând’, a spus tatăl Irinei Columbeanu.

Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar ar fi părăsit și Statele Unite ale Americii.