Irinel Columbeanu l-a sunat pe Mr. Pink! Ce i-a spus la telefon: a facut publica conversatia cu partenerul Monicai Gabor

Irinel Columbeanu a facut dezvaluiri despre Mr. Pink, partenerul fostei sale sotii.

Monica Gabor are o relatie cu afaceristul de aproximativ 10 ani. Ce i-a spus la telefon.

Irinel Columbeanu a pierdut toata averea si traverseaza o perioada grea din punct de vedere financiar.

Afaceristul a scris o carte, in care si-a asternut viata pe hartie si a dezvaluir povestea lui de viata. La finalul anului 2021, Irinel a lansat pe piata primul volum, iar luna aceasta urmeaza sa apara pe piata a doua carte.

Pe lista invitatilor de onoare la eveniment se afla Monica Gabor, Irinuca si… Mr. Pink. Irinel Columbeanu si-a sunat fosta sotie si pe Mr. Pink in America si le-a cerut sa vina la lansarea cartii sale. Venirea in Romania pentru Mr. Pink va fi o premiera.

“Il astept, eu i-am invitat pe amandoi, asa mi s-a parut normal. I-am spus ca mi-ar face placere daca ar putea veni amandoi, impreuna cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi in februarie. A zis ca studiaza varianta, sa mai vada.

Irina o sa aiba scoala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place sa intreb prea multe. Va depinde insa si de situatia cu restrictiile din pandemie. El nu a fost niciodata in Romania”, a dezvaluit Irinel Columbeanu, potrivit Playtech.

Cum arata apartamentul in care Irinel Columbeanu sta cu chirie!

Irinel Columbeanu a fost nevoit sa renunte la lux dupa ce a fost executat silit de banci! De mai bine de trei ani, afaceristul sta cu chirie intr-un apartament de la marginea Capitalei si a declarat in trecut ca nu duce dorul vremurilor de odinioara, cand ducea o viata de milionar.

Afaceristul si-a schimbat complet stilul de viata dupa ce a pierdut averea estimata la 150 de milioane de euro. In prezent, fostul sot al Monicai Gabor se descurca cum poate si isi face singur curatenie.

Acesta a prezentat anul trecut cum arata apartamentul in care locuieste cu chirie, dupa ce a pierdut vila de la Izvorani. Locuinta masoara 65 de mp, dar Irinel Columbeanu este de parere ca ii este de ajuns.