Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor, la Mădălin Ionescu Show

Despărțiți de ani buni deja și cu vieți construite în două lumi diferite, ecourile amorului ce a fost cândva între Irinel Columbeanu și

Monica Gabor continuă să se audă. „O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie! Dragostea cu sila nu se poate!”, a povestit omul de afaceri.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor, la Mădălin Ionescu Show
„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei.
În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a mai spus Irinel Columbeanu, la Metropola TV.

Cu o avere estimată cândva la 150 de milioane de dolari, Irinel Columbeanu a pierdut tot într-un anumit moment, iar despre el se spune acum că este cel mai discret chiriaș al României. Dacă acum niște ani, nu putea să iasă din casă din cauza paparazzilor, astăzi Columbeanu consideră că tot ce a trăit și ce trăiește este o lecție pe care alege să o trăiască împăcat și liniștit.