Irina Columbeanu, discurs în engleză la festivitatea de absolvire. Părinții ei sunt foarte mândri de ea

Momente fericite și emoționante după ce Irina Columbeanu a participat la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a și a rostit un discurs.

Tatăl ei este extrem de mândru și chiar a ținut să arate acest lucru postând imagini cu Irina pe rețelele de socializare.

Acum, pentru fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu urmează o nouă etapă, importantă, în viață.

Clipe deosebit de importante și emoționante totodată în fosta familie Columbeanu. Și aceasta deoarece fiica lui Irinel și a Monicăi tocmai a terminat ciclul școlar gimnazial în America. Cu această ocazie, fostul milionar de la Izvorani a postat primele imagini cu fiica lui și a imortalizat această etapă din viața ei.

Irina Columbeanu, discurs la festivitatea de absolvire
Timpul a trecut foarte repede, astfel că acum Irina Columbeanu trece prin momente unice în viața ei! Unica fiică a fostului milionar de la Izvorani a absolvit clasa a VIII-a în America, iar tatăl său este cu siguranță cel mai mândru! Acesta a postat mai multe imagini cu Irina și a imortalizat momentele importante cu fiica sa, care este o domnișoară în toată regula!

Irina Columbeanu locuiește, în prezent, cu mama ei, Monica Gabor, în America. Chiar și așa, fostul soț al brunetei s-a declarat extrem de mândru de fiica lui și a dorit să le arate și internauților fotografii de colecție de la marele eveniment. Afaceristul a postat și un videoclip cu speech-ul fiicei sale, de final de an.

În imaginile pe care Irinel Columbeanu le-a postat în mediul online, fata în vârstă de 14 ani apare pe scenă, susținând un discurs despre toate lucrurile pe care le-a învățat în cei opt ani de școală. Fiica afaceristului este îmbrăcată într-un costum în carouri, format dintr-un sacou și o fustă scurtă.

De ce s-a mutat Irina Columbeanu în America
Fiica celebrului fost milionar Irinel Columbeanu locuiește deja de doi ani cu mama ei, Monica Gabor, în America. Motivul pentru care tânăra a părăsit România l-a dezvăluit chiar tatăl ei într-un interviu dat la acea vreme. Potrivit acestuia, Irinei Columbeanu îi este mult mai bine să locuiască cu mama ei în această perioadă. Irina Columeabu s-a mutat în Statele Unite, acolo unde locuieste cu mama sa, Monica Gabor, și partenerul ei de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irinel Columbeanu a spus că nu mai avea cum să-i plătească școlarizarea fiicei lui, iar acest lucru a dus la mutarea acesteia în America.