Ireal cu câți lei vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute. Cei doi riscă ani buni de închisoare

Brigitte și Florin Pastramă s-au reprofilat când a venit pandemia. Din cauza restricțiilor impuse de autorități, vedeta a fost nevoită să pună lacăt afacerilor pe care le avea și, în același timp, să găsească o soluție rapidă și profitabilă.

Așa a ajuns să vândă măști de protecție inscripționate cu logo-urile marilor branduri, care acum le-ar putea aduce ani grei de închisoare.

La finalul anului 2020, Brigitte și Florin Pastramă au crezut că au tras lozul cel mare. Nevoiți să renunțe la celelalte afaceri pe care le dețineau, au decis să producă măști de protecție inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton. Potrivit reclamei pe care aceștia o făceau pe rețelele de socializare, prețurile variau între 21 și 70 de lei.

Pe site-ul www.mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, fac reclamă la propriile măști, dar nu orice fel de măști, ci inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton.

La audieri, Florin Pastramă și Brigitte și-au recunoscut faptele și au declarat că nu au știu că vânzarea măștilor false constituie o infracțiune. Anchetatorii au stabilit că aceste măști vor fi trimise în Franța, la Paris, la celebra casă de modă, iar experții, dacă vor constata că acestea sunt niște copii, vor putea deveni parte civilă în eventualitatea unui proces.

Soții Pastramă trebuie să se prezinte la fiecare termen la poliție, să spună dacă-și schimbă domiciliul și să spună din ce își câștigă existența.