Ipostaza rară în care apare Klaus Iohannis!

Ipostaza rară în care apare Klaus Iohannis! Președintele României s-a fotografiat cu manelistul Sorinel Puștiu în Statele Unite ale Americii, la New York.

Ipostaza rară în care apare Klaus Iohannis!

Președintele României s-a fotografiat cu Sorinel Puștiu în New York
Pe rețelele de socializare a apărut o imagine care a devenit rapid virală. În fotografie, Sorinel Puștiu s-a fotografiat alături de Președintele României, Klaus Iohannis. Aflați în Statele Unite ale Americii, Sorinel Puștiu a avut ocazia să îl întâlnească pe Klaus Iohannis, Președintele României. S-au fotografiat împreună, iar artistul a încărcat imaginea pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns numeroase aprecieri, dar și comentarii din partea prietenilor virtuali.

Șeful statului a ajuns la New York în 21 septembrie, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU. Alături de poză, cântărețul de manele a scris un mesaj pentru tatăl său.

”La ziua tatălui meu, îi ceream părerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie ”Dacă simțeați că sunt fraier, m-ați fi aruncat în aer”, iar el mi-a răspuns cu un zâmbet … voi ce spuneți de ideea melodiei?”, este mesajul scris pe Facebook de Sorinel Puștiu.

Fanii au reacționat imediat la postare. ”La mulți ani, multă sănătate! Să-ți trăiască tatăl, mi se pare ok melodia”, ”La mulți ani frumoși!! Să-ți trăiască părinții 1000 de ani, sănătate multă întregii famili”, ”La mulți ani sănătoşi şi fericiţi”, sunt o parte din mesajele pe care artistul le-a primit pe rețelele de socializare la postare.