”Ionică” din Liceeni, schimbat radical. Cum l-au surprins paparazzi FOTO

”Ionică” din Liceenii este unul dintre cele mai simpatice personaje ale filmului care a cucerit o țară întreagă.

Mihai Constantin pe numele real are acum 56 de ani, iar anii i se citesc pe chip. Iată cum l-au surprins paparazzi de curând!

”Ionică” din Liceeni, schimbat radical. Cum l-au surprins paparazzi FOTO
Mihai Constantin, actorul care l-a interpretat pe Ionică în Liceenii, a fost surprins, zilele acestea, pe străzile din Capitală. Este total schimbat față de tânărul pe care-l cunoaștem cu toții din celebrul film și, deși se spune că nu face parte din categoria actorilor cu o situație financiară precară, Mihai Constantin pare că este un om chibzuit.

”Ionică” a fost fotografiat de paparazzi în timp ce a intrat într-un magazin second-hand și și-a cumpărat o pereche de încălțăminte sport. A analizat-o amănunțit, după care a achiziționat-o și s-a făcut nevăzut în autoturismul său. În imaginea de mai jos, putem vedea cum trecerea anilor se citește pe chipul actorului. Podoaba capilară i s-a cărunțit, iar barba de asemenea. La cumpărături, actorul a fost văzut îmbrăcat normal, într-o cămașă lejeră și o pereche de pantaloni largi.

Legătura dintre Mihai Constantin și regretata actriță Tamara Buciuceanu-Botez
Se zvonește că averea Tamarei Buciuceanu Botez ar fi rămas în mâinile lui Mihai Constantin. Asta pentru că actrița nu a avut copii, iar Mihai Constantin este nepotul ei. În cadrul unui interviu, ”Ionică” a precizat că mulți oameni îl strigă astfel pe stradă, datorită rolului pe care l-a avut. Mihai Constantin a dezvăluit și cum era el în perioada liceului: