Ion Caramitru, în spital de 3 săptămâni! Care este starea de sănătate a actorului

Actorul Ion Caramitru în vârstă de 70 de ani a fost internat în spital în urmă cu 3 săptămâni. Se pare că celebrul artist se luptă cu un stafilococ foarte rezistent în faţa antibioticelor.

Care este starea de sănătate a lui Ion Caramitru?

Ion Caramitru a fost internat în spital în jurul datei de 10 august în Capitală. Potrivit informațiilor apărute, actorul a fost afectat de o infecţie în sânge, care i-a dat peste cap toate planurile de vacanţă. Familia sa a refuzat să ofere amănunte.

Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, a oferit detalii despre starea de sănătate a îndrăgitului artist.

Ce a pățit Ion Caramitru?
„Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice”, a declarat Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru Impact.

Acesta a reamintit şi amănuntul conform căruia îndrăgitul actor se afla acasă, în concediu, când au debutat problemele de sănătate pe care medicii nu au reuşit încă să le rezolve:

„Noi programăm spectacolele şi în funcţie de agenda actorilor noştri şi a invitaţilor cu care colaborăm deseori. Sigur că, în aceste condiţii, niciun spectacol al lui Ion Caramitru nu a fost încă reprogramat şi nici nu putem anticipa când vom face acest lucru. De altfel, nu aş şti a vă răspunde nici când se va întoarce la muncă”, a adăugat Ioan Onisei.

„Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap. În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!”, a mai declarat Ioan Onisei.