Ioana Vanesa Burlacu, tânăra ucisă în Iași, este condusă pe ultimul drum. Zeci de oameni au venit să-și ia adio de la ea / GALERIE FOTO

Sunt clipe dureroase pentru familia Ioanei Vanesa Burlacu, tânăra ucisă cu 33 de lovituri de cuțit în locuința din Iași.

Astăzi fata de 23 de ani e condusă pe ultimul drum. Zeci de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Zeci de persoane s-au adunat astăzi pentru a-și lua adio de la Ioana Vanesa Burlacu, tânăra omorâtă în urmă cu două zile

în Iași. Fata de 23 de ani e condusă pe ultimul drum, iar toți apropiații au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Trupul fără viață al studentei de la Medicină a fost pus într-un sicriu alb care în momentul în care a fost scos afară din casa părintească a adus lacrimi pe chipurile tuturor celor prezenți. Tânăra avea toată viața înainte, însă un criminal cu sânge rece a pătruns în locuința unde ea se afla cu iubitul ei, iar pe studentă a omorât-o cu 33 de lovituri de cuțit.

Amândoi se aflau în dormitor și dormeau în momentul în care criminalul a pătruns în locuință și i-a atacat. Anchetatorii susțin că aceștia ar fi încercat să se apere, însă atacatorul i-a lovit cu sânge rece cu cuțitul până i-a lăsat într-o baltă de sânge.

Ulterior ucigașul a vrut să piardă orice urmă și a încercat să le dea foc, făcându-se ulterior nevăzut. În aceste momente e căutat de autorități.