Ioana Tufaru are o noua locuinta. Unde a mutat-o Gigi Becali pe fiica Andei Calugareanu

Acum cativa ani, Ioana Tufaru a primit o garsoniera din partea omului de afaceri Gigi Becali, iar viata ei si a familiei sale s-a schimbat radical. Locuinta se afla intr-un complex din Berceni, iar Gigi Becali suporta toate cheltuielile celor care stateau acolo.
Ioana Tufaru a considerat ca ajutorul primit de la Gigi Becali a fost un adevarat dar divin. Si mai spunea ca nu-i va ajunge o viata intreaga pentru a multumi celui care a ajutat-o.
“Pe trei august se implinesc patru ani de cand am primit garsoniera de la domnul Becali… Un dar divin pentru noi tinand cont de faptul ca nu aveam unde locui. O viata intreaga nu ne va ajunge sa-i multumim domnului Becali pentru tot ce a facut si face pentru noi si pentru oamenii nevoiasi, in general.
Va ramane ingerul nostru si al lui Luca mereu si ne rugam
in fiecare noapte pentru el. E de o bunatate nemaiintalnita in Romania”, declara Ioana Tufaru, la un moment dat, pentru wowbiz.ro.
Ioana Tufaru: ”Gigi Becali a luat imediat atitudine pentru ca tine la Luca”
Ioana Tufaru are, acum, un alt motiv de satisfactie. S-a mutat intr-o garsoniera noua, in Militari, tot prin grija lui Gigi Becali.
“Ne-am mutat tot in “ograda” domnului Becali, sa spun asa, dar in alta zona. Am plecat din Berceni, in Preciziei,
Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. In primul rand, aveam problema transportului pentru ca de la
Aparatorii Patriei trebuia sa luam un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate as fi acceptat si asta, daca nu erau
vecinii extrem de galagiosi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, asa ca am mers la Pipera, la biserica, sa ne intalnim cu
domnul Becali si i-am spus pasul nostru. El a luat imediat atitudine pentru ca tine la Luca, si ne-a mutat in Militari.
Garsoniera este putin mai mare, zona este foarte linistita, oamenii sunt mult mai civilizati, iar gradinita celui mic este relativ aproape de casa. Deci, numai avantaje”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.