Ioana Ginghină se căsătorește din nou. Cine e soțul actriței

Ioana Ginghină iubește din nou, după despărțirea de Alexandru Papadopol. Vedeta are o relație cu Cristi Pitulice, bărbatul care îi va deveni soț în septembrie 2021.

Actrița a vorbit despre nuntă și planuri de viitor.

”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

Nunta vrea să fie una simplă, la care să participe doar prietenii apropiați. ”E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.”, a adăugat vedeta.

Chiar dacă nu sunt încă cununați, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, viitorul soț, au făcut investiții împreună.

”Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri.”, a mai spus pentru publicația citată.

Cristi Pitulice, partenerul Ioanei Ginghină, este din Alexandria și locuiește în București. Bărbatul lucrează de 14 ani în industria turismului.

Cristi Pitulice a absolvit două facultăți de profil și, în prezent, e unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de turism din țară. Bărbatul se înțelege bine cu fiica Ioanei Ginghină, Ruxandra, lucru care o bucură nespus pe actriță.

”Eu sunt fericita, doar daca Ruxandra mea este fericita. Nu exista in viata mea cineva mai important ca si Ruxi. Se bucura pentru mine, se bucura pentru noi si va fi principala mea domnisoara de onoare. Cristi si cu Ruxi se inteleg foarte bine. Chiar suntem o echipa bine inchegata. Acum de exemplu, ei doi sunt cei care pun la cale planurile de vacanta”, a declarat Ioana Ginghină, conform Redacția.