INSTANȚA A DECIS. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU CLINICA UNDE S-A TRATAT PETRICĂ MÎȚU STOIAN

Clinica unde s-a tratat regretatul artist Petrică Mîțu Stoian a deschis proces în instanță pentru a primi aviz de la Ministerul Sănătății. Judecătorii au decis dacă instituția îl va obține, pentru a putea funcționa.

La scurtă vreme de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, a ieșit la iveală faptul că clinica unde se tratase nu era conformă. Pentru a putea primi pacienții din nou, reprezentanții instituției private au intrat în proces cu Ministerul Sănătății. Judecătorii au hotărât deja care este decizia și au publicat-o.

„Respinge, în întregime, acţiunea formulată şi modificată, înaintată de reclamanta Societatea CLINICA NERA SRL în contradictoriu cu pârâtul MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, având ca obiect- eliberare aviz. Fără cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare care se depune la Curtea de Apel

Timişoara. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi,

09.06.2022”. (CITEȘTE ȘI: “Regele filmelor pentru adulți” începe un nou proiect, departe de România: ”Acolo cumperi o gagică virgină cu 18 vaci din sat!” + ”Greul” cu care va colabora)

Clinica nu vrea să-și plătească amenda
Clinica privată a fost amendată deoarece nici măcar nu l-a întrebat pe regretatul pacient care este istoricul său medical. Sancțiunea decisă în urma controlalor este de 80.000.