INCREDIBIL! O FEMEIE PĂRĂSITĂ DE SOȚ PENTRU AMANTĂ, A VENIT SĂ SE ROAGE LA MOAȘTELE SFINTEI PARASCHEVA

Părăsită de soț pentru amantă, o femeie a venit să se roage la moaștele Sfintei Parascheva din Iași. Maria Lupu a știut mereu de aventurile extraconjugale ale soțului său, dar pentru a-și ține familia

unită a trecut peste fiecare infidelitate. Asta până când bărbatul și-a făcut bagajele și a plecat cu una dintre amante.

Prima oară a venit la moaștele Sfintei Parascheva în urmă cu 17 ani, după ce a fost părăsită de soț pentru amantă. După experiența trăită, Maria Lupu s-a îmbolnăvit și an de an vine să se roage

la Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Femeia a dezvăluit acum drama prin care a trecut.

Soțul Mariei a mers într-o seară, cu mai mulți prieteni, la o damă de companie. Doar că… bărbatul s-a îndrăgostit iremediabil de femeia respectivă. A decis să-și facă bagajele și să înceapă o nouă viață. Și-a lăsat soția și cele două fiice pe care le au împreună și s-a făcut nevăzut.

Maria Lupu a știut mereu de aventurile extraconjugale ale soțului său, dar a trecut peste infidelitate de dragul copiilor pe care îi aveau.

”El toată viața a umblat pe la femei, cu câte 20 de lei, mergea și își făcea plăcerile. Eu am știut mereu, dar nu aveam ce să îi fac. Îl lăsam să se distreze și eu îmi vedeam de casă și de fetele pe care le avem împreună.

Când m-a părăsit pentru aia, una din fete avea 9 ani, iar cealaltă 19. Le-am crescut foarte bine singură. Mi-a adus și boli de la

vagaboantele la care se ducea, și acum sunt bolnavă din cauza lui. Dacă vă povestesc cum s-a îndrăgostit de asta pentru care m-a lăsat, vă dați seama ce om este.

Este vorba despre o fată de pe aici, de prin zonă, de care se știa că îi place viața, a mers la ea cu toți colegii, înclusiv cu inginerul lor, s-au distrat toți cu ea, iar el, ca fraierul, s-a îndrăgostit și și-a lăsat familia pentru ea.

De atunci sunt împreună și când am mers și am dus nepoata la grădiniță, m-am întâlnit cu ea și era cu o fetiță de aceeași vârstă cu nepoata mea. Vă dați seama? Nu mă mai interesează de el”, a declarat Maria Lupu pentru bzi.ro.

Maria Lupu: ”Nu mai vreau pe nimeni!”
De aproximativ 17 ani, Maria Lupu este singură. După dezamăgirea trăită cu tatăl fetelor sale, femeia nu a mai vrut să se recăsătorească. Mărturisește, însă, că o duce mai bine acum decât atunci când era măritată.

”Nu mai vreau pe nimeni, m-a dezamăgit total și nu îmi mai trebuie. Nu am mai vrut alt bărbat în viața mea, chiar dacă a fost un moment în care era să mă căsătoresc. Nu mai vreau nici așa ca aventuri, cum e lumea asta,

dar nu vreau să văd pe nimeni. În ograda mea nu intră decât prietenii sau nașii. De când am divorțat de el și mi-a furat actele, nu mai știu nimic de el.

O duc foarte bine, dacă știam că e atât de bine, divorțam de când m-am măritat. Nu imi trebuie bărbați. Pentru ce? Pentru 20 de centimetri de sculă, să țin un bou întreg?”, a mai spus femeia. SCRIE CANCAN.RO