incredibil Cum arată astăzi :

Cum arată astăzi Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria în filmul ”Iisus din Nazaret”!

Olivia Hussey a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul Fecioarei Maria, din filmul ”Iisus din Nazaret”, regizat de Franco Zefirelli.

Au trecut 45 de ani de la rolul care a consacrat-o, actrița având doar 26 de ani când a apărut în celebrul film, însă aceasta arată remarcabil.

Filmul „Iisus din Nazaret” s-a bucurat de un succes enorm, iar în fiecare an este difuzat de televiziuni, devenind o „tradiție” a sărbătorilor de Paști.

Anul acesta s-au împlinit 45 de ani de la lansarea filmului, dar pe actorii principali cu greu îi mai recunoști.

Olivia Hussey a împlinit 71 de ani

Pe lângă Robert Powell, care a primit toate aplauzele pentru modul incredibil în care l-a jucat pe Iisus, un alt rol

magistral l-a avut actrița argentiniană, Olivia Hussey, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe care au interpretat-o vreodată pe Fecioara Maria într-un film despre viața lui Iisus Hristos.

Olivia a fascinat cu frumusețea ei pură și cu ochii superbi, de un albastru clar, având un chip angelic. Pe 17 aprilie a împlinit 71 de ani și deși arată impecabil la vârsta ei, actrița s-a schimbat total și pare de nerecunoscut. Brunetă și cu ochelari de vedere, trecerea timpului și-a pus clar amprenta pe chipul ei, aceasta preferând să îmbătrânească natural.

Olivia nu a apelat la operații estetice sau injecții cu botox pentru a-și menține tinerețea.

Olivia Hussey mai lucrase cu regizorul Franco Zefirelli și la filmul „Romeo și Julieta (1868), în care a apărut când avea doar 16 ani, film care s-a bucurat, de asemenea, de succes, și i-a adus un Glob de Aur pentru celmai promițător debut feminin.

Actrița publică și astăzi pe contul ei de Instagram, imagini cu ea din cele două filme, care i-au fost foarte dragi. Ea mai putut fi urmărită în filme rpecum ”Moarte pe Nil”, ”Crăciunul negru” sau ”Virus”.