Incredibil. Cum arata acum barbatul care traieste cu doua surori.

George Chirila a devenit celebru dupa ce s-a aflat ca traieste cu doua surori, amandoua sunt nevestele lui si i-au facut mai multi copii.

Barbatul, care spune ca traieste dupa propriile lui reguli, pe care le-a impus atat nevestelor cat si copiilor, a acceptat, in urma cu vreo doi ani, sa apara la televizor si sa realizeze mai multe reportaje in care a arata cum e viata lui, dar a oferit si amanunte inedite despre

partea amoroasa a relatiei lui cu cele doua surori. Chiar daca multi l-au condamnat si criticat, George Chirila nu a fost deranjat de ”gura lumii”.

George Chirila, dupa scurta celebritate capatata prin aparitiile sale la tv, si-a continuat viata normala, din punctul lui de vedere. Barbatul cu doua neveste surori are o gospodarie mare, cu animale, livada si numerosi stupi. Numai ca, fata de acum doi ani, cand o echipa de la WOWbiz a fost acasa la George Chirila, intr-un sat de langa Iasi, barbatul este complet schimbat. Probabil ca aparitiile la tv l-au facut pe George Chirila sa-si schimbe look-ul, barbatul nemaiavand acum barba, ci doar o mustata la moda, iar parul sau lung, prins in coada, pare aranjat la hairstylist.