Incredibil! Ce a pățiti Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, la grădiniță

Prezentă în platoul emisiunii “Teo Show”, Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce traumă a trăit de curând fiica ei în timp ce se afla la grădiniță.

Celebra blondă a precizat că, în urma evenimentului nefericit, a decis să o transfere pe Sofia Slav la o altă grădiniță din București. Prințesa pe care o are din relația cu Victor Slav va împlini luna aceasta patru ani și nouă luni.

Potrivit mărturiilor făcute de Bianca Drăgușanu, fetița ei a fost muș.c.ată de una dintre fostele colege de grupă de la grădiniță și a fost nemulțumită de explicațiile primite din partea angajaților. În plus, fosta prezentatoare a subliniat că a fost șocată în clipa în care a văzut vâ.n.ătaia cu care s-a ales Sofia Slav și a mai spus că îi rămăseseră pe picior urmele de dinți, în urma mușcă.t.urii.

“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vână.t.aie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a m.u.șcat-o. A stat cu vână.t.aia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a m.u.șcat-o de picior. A venit acasă cu o vână.t.aie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vâ.n.ătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit afacerista în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D.

În timpul declarațiilor, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre problemele medicale cu care s-a confruntat fetița sa. Sofia Slav a avut o tuse urâtă aproape o lună întreagă și, după ce a luat diferite tratamente, ea a reușit să se însănătoșească. Fosta prezentatoare a evitat să dea amănunte despre episoadele delicate trăite în ultimele săptămâni din cauza lui Alex Bodi, care o “hă.r.țuiește” de când a scăpat de ar.e.stul la domiciliu.

“În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a mai declarat partenera de viață a lui Gabi Bădălău.