Incendiu puternic în Centrul Capitalei.

UPDATE/Pompierii au anunțat că nu există victime. Un bărbat imobilizat la pat a fost evacuat din

clădire și este acum în afara oricărui pericol. Suprafața afectată este acum de aproximativ 750 de

metri pătrați. A fost crescut efectivul salvatorilor, fiind mobilizate 19 autospeciale, 3 echipaje SMURD, 2 autoscări și detașamentul de descarcerare.

Suprafaţa afectată – 750 mp. Forţe de intervenţie: 19 autospeciale, 3 SMURD, 2 autoscări, Detaşamentul Special de Salvatori. Nu sunt persoane rănite. Am evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat.

Este în afara oricărui pericol. Incendiul este localizat, transmite ISU.

Știrea inițială. Un incendiu a izbucnit sâmbătă, 7 mai 2022, la un imobil din centrul Capitalei.

Este vorba despre o clădire cu două etaje. Flăcările se extind cu repeziciune, iar asta face ca

intervenția pompierilor să fie dificilă. Clădirea afectată este pe strada Baia de Fier, aproape de Piața Unirii. A fost alertat și Departamentul Special de Salvatori.

Incendiu puternic în Centrul Capitalei
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență se degajă mult fum de la nivelul

acoperișului. Suprafața afectată este de 3000 mp. Pompierii acționează atât la exterior, cât și din interior, pentru stingerea incendiului și protejarea vecinătăților.

Sunt posibilităţi de extindere a incendiului, se acţionează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Clădirea are deschidere stradală aproximativ 40 m, se arată în mesajul IGSU.

Pentru intervenție au fost mobilizate 15 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 2 echipaje SMURD, unul de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori. Până la acest moment nu există informații despre eventuale victime.