Incendiu lângă spitalul Grigore Alexandrescu! O mulțime de oameni au fost evacuați

A avut loc un incendiu chiar lângă Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. În urma tragicului eveniment, în jur de 30 de persoane au fost evacuatedintr-un bloc din Capitală din cauza flăcărilor.

O adolescentă și o vârstnică au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, pentru că au fost intoxicate cu fum, dar sunt în stare stabilă.

Incendiu în Capitală
În dimineața zilei de astăzi a izbucnit un incendiu într-un bloc de locuințe, situat chiar în fața Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din București. Din fericire, spitalul nu a fost afectat deloc, dar flăcările au provocat o mulțime de pagube. Mai exact, incendiul a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara.

Daniel Vasile, reprezentant Isu, a declarat că o fată de 16 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru că s-a intoxicat cu fum și nu se simțea prea bine. În scurt timp, o femeie în vârstă de 81 de ani a fost transportată și la Spitalul Floreasca, tot într-o stare gravă.

„Incendiul s-a produs la ultimul nivel al unui bloc din Bulevardul Iancu de Hunedoara, cu degajare mare de fum. Se acționează cu autoscară din exterior. Au fost evacuate 30 de persoane. Nu sunt persoane rănite până în acest moment. Incendiul se manifestă cu flacără puternică în interiorul apartamentului. Se acționează cu 9 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD și Detașamentul Special de Salvatori”, a povestit acesta.

Incendiul ar fi pornit într-un apartament și tot acolo ar fi fost cea mai puternică flacără. La fața lolcului au intervenit 9 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD și Detașamentul Special de Salvatori, reușind să rezolve situația.

Incendiu la Botoșani
O situație asemănătoare a avut loc și la Botoșani noaptea trecută. Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Aleea Primăverii din municipiul Botoșani. Când au pornit flăcările, proprietarul era în casă și dormea și tot el a chemat ajutoare.

Au fost evacuate cinci persoane, dintre care doi copii de la etajul IV, în timp ce ceilalți s-au autoevacuat.