Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. În urmă cu câteva minute a izbucnit un incendiu la Spitalul CLinic de Urgență pentru Copii din Iași.

În acest moment, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului.

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului
Update ora 19.35 După ce a aflat de incendiul de la spitalul de copii din Iași, ministerul Sănătății a declatat că, din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de urgență din cadrul ministerului, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii, zona ATI. Până al această oră au fost evacuate 12 persoane și nu au fost raportate victime. De asemenea, la nivelul județului Iași a fost declanșat planul roșu de intervenție.

La fața locului au ajuns 6 mașini de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport victime multiple, 1 autoscară și 1 cisternă.

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Iași. Conform Antena 3, managerul unității medicale, Alina Belu a declarat că ar fi vorba despre un salon gol situat la etajul trei al clădirii. Potrivit primelor informații, șapte copii ar fi fost scoși dintr-un salon tampon.