Încă un pacient decedat dintre cei care au fost evacuați din spitalul constănțean care a ars

UPDATE/ Încă un pacient de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, care fusese transferat la alt spital a murit în cursul zilei de marți, 5 octombrie.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 75 de ani, care fusese transferat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Bărbatul avea și alte afecțiuni medicale. Potrivit personalului medical care s-a ocupat de el, decesul său nu a fost cauzat de inhalarea de fum.

Știrea inițială/Din nefericire, unul dintre pacienții care erau internați în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, cel cuprins de incendiu, s-a stins în dimineața acestei zile. Este vorba despre un bărbat care fusese transferat la Spitalul de Pneumofiziologie de la Palazu Mare.

A murit unul dintre pacienții transferați după incendiul de la ATI Constanța
Pacientul avea 63 de ani și, potrivit primelor informații, nu fusese afectat de incendiul izbucnit la ATI în dimineața zilei de 1 octombrie. Acesta făcea parte din cei aproape 40 de pacienți care au fost transferați în alte spitale după ce a izbucnit incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Reamintim că în momentul producerii incendiului care a răpit șapte vieți, în unitatea spitalicească se aflau internate 113 persoane, dintre care 10 erau la Terapie Intensivă.

A fost o tragedie trasă parcă la indigo cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut la Spitalul din Piatra Neamț, tot pe secția ATI.