Inainte de nasterea fiicei sale, Irinel Columbeanu a facut o donatie de zeci de mii de euro.

Inainte de nasterea fiicei sale, Irina, Irinel Columbeanu facea o donatie, care valora la acea vreme cateva zeci de mii de euro, pentru spitalul unde a nascut Monica Gabor.

Insa, cadoul respectiv a ajuns la gunoi.

Monica Gabor, care are o relatie cu omul de afaceri chinez Mr. Pink, impreuna cu care locuieste in America, a devenit cunoscuta dupa ce in 2005 s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu si s-a mutat in vila acestuia.

Cei doi s-au casatorit in 2006, dupa ce fotomodelul a implinit 18 ani, iar un an mai tarziu li s-a nascut si prima fiica, Irina.

Inainte de venirea pe lume a fiicei lor, Irina, Irinel Columbeanu a facut o donatie de zeci de mii de euro pentru Spitalul Elias din capitala, unde avea sa nasca Monica Gabor.

Omul de afaceri a donat spitalului o baie pentru nasteri in apa, pentru ca Monica isi dorea sa aiba parte de o nastere subacvatica. Insa, nici ea, dar nici vreo alta pacienta nu a nascut in cada respectiva.

Cada de zeci de mii de euro a ajuns in depozit, la spital, pentru ca nu era dotata cu tot ce trebuie.

Irinel Columbeanu a comandat cada fara „accesoriile” necesare punerii ei in functiune, asa ca folosirea ei a devenit imposibila, iar investitia inutila. Si cum cu ea acasa Irinel Columbeanu nu avea ce face, a transformat-o in donatie catre spital.