În urmă cu câțiva ani strălucea pe covorul roșu

Noi imagini cu Loni Willison, fosta soție a actorului Jeremy Jackson (41 de ani), celebru pentru rolul din „Baywatch”, au șocat întreaga lume.

În urmă cu câțiva ani strălucea pe covorul roșu, la brațul soțului ei, iar acum trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie.

Starul din „Baywatch” și Loni formau unul dintre cele mai frumoase și invidiate cupluri din showbiz.

Acum el duce o viață de lux și lipsită de griji în sudul Californiei, în timp ce fosta lui soție a ajuns să doarmă pe

străzi și ca să trăiască caută mâncare prin coșurile de gunoi din Los Angeles, imaginile cu ea fiind cutremurătoare.

Loni, fost fotomodel și un instructor celebru de fitness, la care se înghesuiau toate vedetele, a fost surprinsă recent pe

străzile din cartierul Venice, tunsă scurt, cu o șapcă pe cap, nespălată și în picioarele goale, în timp ce caută prin

tomberoane și împinge după ea un cărucior de cumpărături în care are puse haine și pături murdare și gunoaie.

Din femeia frumoasă care în trecut atrăgea toate privirile, astăzi Loni este de nerecunoscut, fiind într-o stare deplorabilă. Imaginile cu ea sunt greu de privit.

După separarea de Jeremy Jackson, Loni Willison a intrat în depresie și a început să consume stupefiante. De vină ar fi fost și bătăile repetate aplicate de Jeremy Jackson, care avea probleme mari cu alcool.

Astfel, în urma dependenței de alcool, dar și a problemelor mentale, ea a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor.

Loni și Jeremy s-au căsătorit în 2012 și erau inseparabili. De câte ori își făceau apariția pe covorul roșu, cei doi

păreau că sunt îndrăgostiți nebunește. Însă, din 2014 între cei doi au început să apară probleme și au decis să divorțeze la doar doi ani după ce au devenit soț și soție.
Mai mult, în 2018, când prietenii ei au încercat să o interneze într-o clinică pentru a-și trata problemele mentale, ea a dispărut și a fost găsită abia acum, într-o stare deplorabilă.