În ce stare este acum Daniel Onoriu. Soția pilotului este complet răpusă de durere: „Nu accept să-l văd așa!”

Daniel Onoriu este în comă de mai bine de trei săptămâni.

Celebrul pilot de raliuri a fost victima unei operații nereușite, care a provocat complicații ulterior.

Soția este complet răpusă de durere și nu mai suportă chinul prin care trece soțul ei, dar mai ales prin care trece familia care nu poate crede că, în orice moment, îl pot pierde pe Daniel.

Soția lui Daniel Onoriu e disperată
De trei săptămâni, Daniel Onoriu se află internat, în comă indusă, după ce au apărut complicații în urma unei operații de micșorare a stomacului pe care a făcut-o în Turcia. Pilotul a pierdut mult sânge în urma unei hemoragii greu de oprit și starea lui s-a agravat, iar veștile nu sunt deloc bune nici acum, după trei săptămâni.

Familia este complet răpusă de durere și se roagă neîncetat pentru o minune. Medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire, dar spun că face câteva progrese și vestea bună este că cel puțin nu merge spre rău, ci evoluează cu pași mici spre vindecare.

Soția nu mai suportă stresul prin care trece, pentru că nu își poate imagina că soțul ei nu va mai avea o viață normală. Izabela spune că Daniel este într-o stare mai bună decât înainte de operație, dar este tot intubat și nu reacționează la niciun stimul, fiind în comă.

”Medicii spun că e puțin mai bine, dar că evoluția e cu pași mici. Ăsta e un lucru bun pentru noi și ne dă curaj chiar dacă pașii sunt mici, bine că nu se duce în jos, ci că urcă ușor, ușor.

Îl văd eu cu aparatele alea, știu cum era înainte și cum este acum, nu știu, nu accept să-l vad așa, inima sufletul nu acceptă să-l vadă în starea asta, față de primele zile după operație arată mai bine, dar tot intubat, tot cu aparate”, a spus Izabela Onoriu.

Medicii nu vor să-l scoată din comă
Izabela Onoriu spune că nu mai poate suporta această situație și este complet sleită de puteri, exact cum sunt toți ceilalți dragi pilotului. Ea a precizat că soțul ei este în comă indusă, iar medicii nu vor să-l trezească deoarece ar avea dureri uriașe, pe care nu le-ar putea îndura.

Soția lui Daniel Onoriu spune că medicii fac tot posibilul să-l țină în viață pe pilot. Nu se pune problema ieșirii din starea critică, dar specialiștii spun că vor da tot ce au mai un pentru a-i salva viața.