În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eu l-am iubit…”

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp. Celebra artistă a fost căsătorită cu fostul concurent de la Survivor România.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Culiță Sterp, dar și despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț.

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eu l-am iubit…”

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp. Povestea de dragoste dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a fost plină de momente mai puțin plăcute, iar după mai multe certuri și împăcari, cei doi au decis să divorțeze. Recent, artista a vorbit într-un podcast despre mariajul cu celebrul artist. Vedeta a fost acuzată de infidelitate, iar acum Carmen mărturisește că și-a iertat fostul soț și că se bucură pentru viața pe care o are acum.

Carmen a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Culiță, și că suferit mult în urma despărțirii de el. Cu toate astea, vedeta este fericită pentru că artistul și-a format o familie frumoasă alături de iubita sa, Daniela Iliescu. „Mi-a fost destul de greu pentru că un divorț nu e simplu. Mi-a fost greu, eu l-am iubit în relația aia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru lucrurile mai puțin bune, mă bucur că e fericit și că are o viață bună. Nu mai păstrăm legătura”, a spus Carmen de la Sălciua la „Viața vedetelor”.

Totodată, Carmen de la Sălciua a vorbit și despre informațiile potrivit cărora ea l-ar fi înșelat pe Culiță. Artista a menționat că acest lucru nu este adevărat, mărturisind că este fidelă în cuplu. „Nu am înșelat niciodată, nu este adevărat, n-am înșelat niciodată. Eu eram plecată de acasă în momentul în care am început relația cu Cosmin și nu l-am înșelat niciodată”, mai spunea artista.