În ce condiţii stă, de fapt, Mioara Roman în centrul pentru bătrâni. Oana a arătat tot

Oana Roman a dezvăluit în ce condiții stă, de fapt, Mioara Roman în centrul pentru bătrâni în care a fost internată.

Vedeta s-a apărat în fața criticilor referitoare la decizia ei de a-și duce mama la azil, a arătat imagini de acolo și a spus câți bani plătește pentru ca ea să aibă parte de tratamentele de care are nevoie.

Oana Roman, despre decizia de a o interna pe mama ei la azil
Oana Roman a spus că deși unele persoane o acuză că și-a dus mama la azil, în realitate, Mioara Roman a fost internată într-un centru medical modern ce arată ca un hotel de cinci stele și în care se fac terapii de ultimă generație. Într-un story pe Instagram, vedeta a arătat imagini de acolo și a precizat că nu este vorba despre un loc dedicat bătrânilor, ci persoanelor care au nevoie de astfel de îngrijiri. În vârstă de 80 de ani, fosta soție a lui Petre Roman suferă de o formă agresivă a bolii Parkinson și nu își poate folosi o mână. În ultima perioadă, a avut nevoie de ajutor ca să se îmbrace și să meargă, motiv pentru care cele două fiice ale ei au decis să o ducă pentru un timp la acest centru.

“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

De asemenea, Oana Roman a dezvăluit că plătește o sumă de bani considerabilă pentru a-și duce mama la acel centru medical. Mai exact, între 2.500 și 4.000 de euro. Vedeta a mai spus că Mioara Roman este foarte încântată de tratamentul pe care îl primește ”la azilul” modern, ce se află la 10 minute de locuința ei.