Iman Casablanca din Nehir a dezvăluit un mare secret. Actriţa este sapiosexuală

Frumoasă actriţă de origine marocană este foarte discretă cu viaţa ei personală, însă a vorbit în sfârşit deschis despre faptul că este sapiosexuala.

Frumoasă actriţa Iman Casablanca din iubitul serial „Nehir” a acceptat să vorbească despre una din „problemele” cu care se confrunta atunci când vine vorba despre viaţa persoanala.

Îndrăgita actriţă care dă viaţa personajului Zahra din „Nehir” spune deschis despre ea că este sapiosexuala. Mulţi abia au auzit de acest termen, însă nu, nu este vorba despre o orientare nouă sexuală, ci despre faptul că de exemplu actriţa Iman Casablanca nu cauta la un bărbat frumusețea, ci inteligență.

Iman Casablanca din „Nehir” îşi recunoaşte orientarea
Astfel de oameni atraşi de inteligenţă mai degrabă decât de alte calităţi au această orientare către sapiosexualitate, iar frumoasă actriţa recunoaşte deschis că intră în această categorie: „Sunt o persoană foarte emotivă şi romantică.

Când mă îndrăgostesc, sunt mult prea romantică. Încep să fac uz de prea multe cuvinte frumoase. Sunt efectiv ataşată de persoana pe care o iubesc şi fac multe sacrificii. Uneori uit să îmi dozez acest sacrificiu şi mă opresc din orice şi mă concentrez pe persoana iubită deşi nu îmi doresc să mă indragosteesc aşa uşor. Iubirea înseamnă încredere, pace, sacrificiu de sine şi unul moral în a-l sprijini pe celălalt.
Însă, ceea ce vrea să adauge Iman Casablanca, este faptul că din cauza culturii din care provine, tânăra actriţa este atrasă mai mult de aspectul intelectual al unui bărbat şi recunoaşte deschis că este sapiosexuala.

Proveniența cuvântului
Cuvântul provine din latina având ca baza „sapiens” ce înseamnă înţelept sau inteligent şi sexualis care se referă la orientarea sexuală.

O persoană sapiosexuală este definită ca fiind „cineva care găsește inteligența ca fiind cel mai atractiv element sexual”. „Creierul este cel mai mare organ sexual. Aceia care admit că sunt sapiosexuali vor spune că se simt atrași de inteligența unei persoane, iar ceea ce se întâmplă în capul acelei persoane poate deveni incitat de interiorul capului celeilalte persoane. Ca și preludiu, un sapiosexual poate căuta să deschidă subiecte că filozofia, politica sau psihologia, pentru că genul ăsta de discuții îi întărâtă pe el/ea.” dezvăluie Diana Rabb, doctor în psihologia transpersonală.

Cu siguranţă, nu este nimic rău în a avea o astfel de orientare, însă Iman Casablanca recunoaşte că îi este cam greu să îşi gaeasca partenerul ideal cu care să comunice şi să fie pe aceeaşi lungime de undă. De aceea, actriţa se îndrăgosteşte şi foarte greu. Tânăra nu a fost aproape niciodată surprinsă de paparazzi în compania vreunui bărbat care ar fi putut fi considerat iubitul ei.