Imagini exclusive de la priveghiul lui Ion Petrișor. Impresarul maneliștilor a murit în urmă cu o zi, răpus de COVID-19 / VIDEO

Durere de nedescris pentru familia lui Ion Petrișor, în aceste momente.

Spynews.ro vă prezintă imagini exclusive de la priveghiul impresarului maneliștilor. Bărbatul s-a stins ieri din viață, după ce a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China, în închisoare.

Vestea conform căreia Ion Petrișor a murit continuă să fie un șoc pentru toală lumea. Celebrul ”tătic al maneliștilor” a pierdut lupta cu viața ieri, după ce organismul său a cedat din cauza infectării cu noul coronavirus. Familia, rudele și apropiații sunt distruși de durere, iar noi vă prezentăm astăzi imagini în exclusivitate de la priveghiul celui care a fost cândva Ion Petrișor.

Imagini exclusive de la priveghiul lui Ion Petrișor, mort de coronavirus ieri

Ion Petrișor va fi condus mâine pe ultimul drum
Ținem să vă spunem că Ion Petrișor va fi condus vineri, 7 mai, pe ultimul drum. În condițiile în care impresarul a murit din cauza infectării cu noul coronavirus, înmormântarea acestuia va avea loc în regim COVID. Pe rețelele de socializare, artiști consacrați din lumea manelelor îl plâng pe Ion Petrișor și postează mesaje emoționante.