Imagini cutremuratoare cu Sorina, prima sotie a lui Nicolae Guta! Manelista se zbate intre viata si moarte

Dupa ce Tzanca Uraganu a anuntat pe retelele de socializare faptul ca Sorina se afla in stare grava, au aparut primele imagini cu manelista.

Prima sotie a lui Nicolae Guta trce prin momente cumplite.

De mai mulți ani, Sorina a dispărut complet din luminile reflectoarelor.

Viața ei personală, dar și viața amoroasă așadar, au rămas doar un mister pentru toți românii care o admirau și care îi ascultau muzica.

Recent, pe rețelele de socializare au apărut imagini de-a dreptul cutremurătoare cu fosta cântăreață. Țintuită la pat, fără vlagă, fără puterea de a vorbi, a șocat o țară întreagă. Apropiații cer ajutor necontenit.

Sorina Manelista s-a iubit nebunește cu Nicolae Guță. Relația lor a fost una cât se poate de controversată și tumultoasă, iar despărțirea a fost una cu scandal. De atunci, nu s-a mai știut nimic de manelistă, cu excepția faptului că, la un moment dat, s-a pocăit.

Sorina și Nicolae Guță s-au cunoscut în anul 1999 și au format un cuplu timp de șapte ani. După despărțire și după moartea mamei sale, Sorina a căzut în patima alcoolului.

Acum, manelista se zbate între viață și moarte. Are nevoie de un transplant de rinichi, iar operația ar urma să aibă loc la o clinică specialistă din Turcia. Cel care a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare a fost chiar Tzancă Uraganu.