Imagini compromitatoare din calculatorul lui Razvan Ciobanu, aparute in presa! Cine sunt protagonistii?

Dupa moartea designerului Razvan Ciobanu s-a spus ca detinea o serie de imagini compromitatoare cu mai multe vedete din Romania!
Toata lumea se intreaba cine apare in acele ipostaze rusinoase!
S-a discutat chiar la TV despre acest subiect si s-a dezvaluit ca mai multe vedete apar in inregistrari!
Dan Capatos a dezvaluit intr-o emisiune, la putin timp dupa moartea designerului, ca acele hard disk-uri exista: „Cineva aleargă după acele harduri.
În 2011 am fost contactat de Răzvan, în baza prieteniei pe care o aveam, să-mi se spună are un cv cu aceste imagini.
Nu am spus niciodată că este Răzvan Ciobanu în acele imagini şi niciodată că se întâmplau la el în casă. Răzvan nu făcea un şantaj.
El avea un material de interes pentru presă şi m-a căutat pe mine primul fiind prieteni.
Mi-a zis, te interesează nişte imagini cu persoane publice care fac nişte lucruri? Ce persoane? Alea, alea. Nu pot să abordez acest subiect în emisiune i-am spus”.
Sorin Oprea, cel care a intrat în reşedinţa designerului imediat după ce tragica veste a fost făcută publice, susţine că tatăl lui Răzvan Ciobanu deţine atât laptopul acestuia, cât şi hard disk-urile controversate.
„Nu am intrat in casă la el, mirosea a hoit în bloc, nu puteai să intri pe casa scării. Mi-a fost frică să intru în casă.
Eram eu, soţia, un prieten şi un domn străin care a deschis uşa la intrare. L-am sunat pe Marius, fostul iubit, i-am spus că am fost acolo.
El era clientul magazinului meu. Pisica era jos, nemâncată şi am luat-o la mine. L-am rugat sa imi dea numarul mamei si le-am spus ce am facut.
Pisica era pe hol, usa era intredeschisa. Nu stiu sa va zic de ce era deschisa usa, Razvan avea o viata haotica. Marius a venit din Timisoara, de la parintii lui.
A venit in Bucuresti in cateva ore. M-a rugat sa il ajut sa ii car lucrurile lui Razvan la masina.