Imaginea cu ecografia 4D a unui bebeluș din UK a făcut înconjurul lumii!

Imaginea în care apare ecografia 4D a unui bebeluș din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a făcut înconjurul lumii!
Și asta pentru că în timpul scanării, fetița nenăscută a făcut un gest obscen, despre care viitorul tătic a spus că ar
fi, de fapt, cu dedicație pentru 2020, anul în care pandemia de coronavirus a oprit lumea în loc și a adus multe probleme. Medicii au spus că întâlnesc un astfel de caz o dată la “un miliard” de ecografii 4D.
Imaginea cu ecografia 4D a unui bebeluș din UK a făcut înconjurul lumii
Chelsea Furnival, o tânără din Newport, un orășel situat South Wales, a mers zilele trecute să își facă o ecografie 4D, pentru că bebelușul a fost mai activ decât de obicei și voia să se asigure că totul este în regulă.
Viitoarea mămică a fost însoțită în cabinetul doctorului de partenerul ei de viață, Adrian Witt, relatează jurnaliștii de la The Mirror.
În vârstă de 23 de ani, femeia a izbucnit în râs când a văzut cum a fost imortalizată fiica sa nenăscută. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, bebelușa arată “semnul păcii” cu mâna dreaptă.
Tinerii cred că prințesa pe care o vor cunoaște în curând va fi una cu personalitate puternică.
“Ne-am uitat cu toții și ea avea degetul mijlociu ridicat.
Nu ne-am putut opri din țipete, literalmente, am plâns. Cu cât privești mai mult ecografia, cu atât devine mai amuzant”, a declarat Chelsea Furnival, conform sursei citate.
“Noi încă râdeam în mașină, pe când eram în drum spre casă, pentru că eu m-am gândit: «Cum poate un bebeluș care se află în uter să înjure?». Eram isteric. A fost un fel de: «La revedere, 2020»”, a mărturisit viitorul tătic pentru mirror.co.uk.