Îl recunoști? Este celebru acum, vedetă la Antena 1
De-a lungul anilor, cu toții suferim schimbări din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește fizicul nostru.
Nimeni nu a reușit să țină până acum timpul pe loc și să rămână tânăr mereu și se pare că nici unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din țara noastră. Este un burlac râvnit și un mare talent în gastronomie.
Nu te-ai fi gândit că este el
Astăzi este ziua unuia dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. A ajuns astăzi la frumoasa vârstă de 49 de ani și se pare că această aniversare îl găsește tot singur, dar înconjurat de o mulțime de prieteni și fani, care apreciază tot ceea ce face în bucătărie celebrul chef.
Cel din imaginea de mai sus este chiar chef Cătălin Scărlătescu, pe care îl cunoaște și îl iubește o țară întreagă. Pe atunci, celebrul bucătar era foarte tânăr, slab și cu părul negru și des. Bărbatul s-a schimbat mult, a mai acumulat câteva kilograme pe care le-a pierdut pe parcurs și tot așa, iar podoaba capilară bogată nu mai există.
De unde are Scărlătescu pasiunea pentru gătit
Florin Scărlătescu a cochetat cu bucătăria încă de când era doar un copil și ambiția l-a adus în fruntea celor mai buni bucătari. Bunica sa a fost cea care l-a învățat să gătească și de la care a rămas cu cele mai bune trucuri pentru bucătărie.
De la bunica sa a învățat să gătească cu gust și să dea naștere unor rețete uimitoare din doar câteva ingrediente. De atunci, a dus mai departe rețetele copilăriei și le-a făcut faimoase, în amintirea bunicii sale.
„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.
El a decis că va deveni bucătar la vârsta de 16 ani, pe când lucra drept curier. El a văzut atunci că bucătarul de la un hotel era foarte înstărit și a decis că va face din pasiunea sa o meserie și chiar a reușit.