Îl recunoști? Acum îl vedem zi de zi la televizor și are mare succes

De-a lungul timpului, suferim schimbări din toate punctele de vedere. La fel se întâmplă și în cazul tânărului din imagine, care acum este un bărbat în toată firea, cu o carieră de succes. De la un actor plin de speranță, a ajuns un cunoscut om de televiziune, care ne aduce zilnic cele mai importante vești.

Bărbatul din imagine este unul dintre cele mai iubite personaje din țara noastră, marele Florin Busuioc. Auzim numele lui aproape zilnic la TV, unde prezintă cele mai importante aspecte ale vremii și vine mereu cu cele mai bune glume.

În tinerețe, Florin Busuioc arăta foarte diferit față de acum. Pe lângă faptul că era mult mai slab, avea o podoabă capilară foarte bogată și avea chiar și mustață, iar acum poartă mai mereu barbă și a încărunțit, deși unele trăsături au rămas neschimbate.

Florin Busuioc are mare succes în televiziune. El a fost desemnat în 2010 cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, premiu acordat de către Societatea Europeană de Meteorologie. Totuși, Busu mai are și alte pasiuni.

Florin Busuioc, ambițios de tânăr
Florin Busu este un om de succes acum, dar dintotdeauna a fost la fel de ambițios și doritor de reușite. El a studiat actoria, dar nu a fost deloc ușor să ajungă acolo. A dat admitere de cinci ori, dar nu s-a dat bătut, pentru că își dorea mult să aibă o carieră în acest domeniu.

De-a lungul timpului, a jucat în multe piese de teatru și încă activează în această direcție. Mai mult, Florin a apărut chiar și-n filme precum „Justin and the Knights of Valour” , „Ho, Ho, Ho2: O loterie de familie”, „Assassination Games”, „Christmas at Castlebury Hall”, „Nasa”, „The Whistleblower”, „Blood and Chocolate”, „Sex traffic” și „Ciocârlia”, producții de mare succes în țară și în afara ei.