Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară și are o trupă de succes

România are o mulțime de artiști talentați, care ne încântă de ani buni. Ei și-au început cariera încă de când erau doar niște copii și au ajuns, între timp, la un nivel înalt.

Deși sunt cunoscuți și inconfundabili, puțini îi recunosc în pozele vechi, în care nu mai seamănă deloc cu adulții de acum.

Laurențiu Duță în adolescență
Laurențiu Duță este unul dintre cei mai celebri artiști din țara noastră. Cântărețul se bucură de mare succes alături de ceilalți doi colegi din trupa 3 Sud Est, care de ani buni îi încântă pe oameni. Cunoscutul artist are o carieră de peste două decenii, timp în care a activat atât solo, cât și alături de trupa sa.

Laurențiu Duță este foarte activ în mediul online și le comunică fanilor săi orice noutate. Astăzi, el a șocat cu una dintre postările sale, care a primit o mulțime de aprecieri. Fotografiile cu el din copilărie i-au încântat pe internauți, dar au provocat și controverse, pentru că mulți nu l-au recunoscut pe adolescentul Laurențiu, care, cu anii, s-a schimbat complet.

A renunțat la părul lung de atunci și și-a adaptat stilul vestimentar la moda de acum. Totuși, zâmbetul din poze este inconfundabil și și-a păstrat, totuși, stilul serios și îngrijit cu care ne-a obișnuit.