Îl mai ştiţi pe Tudorel Popa? Din păcate, s-a întâmplat! A făcut anunţul:

Ieri, vedetă «Românii au talent», azi, angajat la Salubrizare. Tudorel Popa și-a încercat norocul în Italia, dar s-a întors la vechiul job din România

Tudorel Popa a devenit popular la “Românii au talent”, impresionând publicul nu doar cu talentul incredibil de a imita diverse sunete, ci și cu impresionanta poveste de viață. După ce și-a încercat norocul în Italia, unde a practicat diverse joburi, Tudorel s-a întors în România, reluându-și jobul de angajat la Salubrizare.

Tudorel Popa a cunoscut faima în 2012, prin intermediul emisiunii “Românii au talent”, unde a făcut senzație cu abilitățile sale și povestea de viață emoționantă. Timpul s-a scurs repede, gloria la fel. După doi ani în care a făcut naveta Tulcea-Roma, unde, în căutarea unui trai mai bun, a încercat diverse joburi sezoniere, Tudorel Popa s-a întors acasă. În așteptarea unei noi șanse de afirmare, “omul-bormașină”, așa cum a fost supranumit în 2012, s-a reîntors la pubele. Acesta își duce cu demnitate și seriozitate munca, angajat la o firmă de salubrizare ce operează în localitatea Jurilovca.

Simpaticul Tudorel, a cărui capacitate de a imita diverse sunete l-au transformat într-unul din cei mai populari concurenți din istoria “Românii au talent”, nu se ferește să spună cu ce se ocupă, iar colectivul unde mai lucrase cândva l-a primit cu brațele deschise. Cel care a inventat sintagma “Să trecem la treabă”, folosită într-o perioadă de PRO TV și Pro FM, este plin de bună-dispoziție, dând în același timp dovadă de seriozitate la locul de muncă.

În cursul angajamentelor sale sezoniere în Italia, Tudorel a lucrat la o pizzerie, pe o mașină de distribuție și la o firmă de organizări de evenimente. De asemenea, a vândut cozonaci și alte produse într-un magazin cu specific românesc, aducând zâmbetul pe buzele clienților. În urma acestor experiențe, Tudorel a concluzionat că e bine în Italia, dar e mai comod acasă, cu un job sigur. În plus, ocazional, este invitat la evenimente caritabile ori private, de care nu duce lipsă nici după șapte ani de la momentul când s-a făcut cunoscut la PRO TV, în duelurile cu Gigel Frone. “Nu sunt pretențios, toți cei ce mă cunosc știu asta. Mă urc în tren, autocar și vin cu mare drag la orice eveniment unde sunt solicitat și lumea se bucură să mă vadă”, ne spune Tudorel, 38 de ani.

Bazându-se pe farmecul său, vedeta de la “Românii au talent” îi învață pe copii și pe adulți, deopotrivă, să colecteze inteligent, firma la care lucrează fiind specializată în servicii de îndepărtare selectivă a deșeurilor. Pe speciala de salubrizare, pe stradă ori la evenimente, Tudorel nu face rabat de la zâmbete și nu refuză fotografii cu cei ce-și doresc o amintire.

Tudorel Popa, supranumit si omul cu 1.000 de voci sau omul-bormasina, a marturisit ca a suferit o deceptie in dragoste de curand, insa si-a revenit. Desi credea ca si-a gasit jumatatea, Tudorel s-a despartit de iubita lui mai devreme decat si-a inchipuit.

„Am avut o iubita, dar nu a tinut relatia, nu eram pe aceeasi frecventa. Am fost o luna. In august-septembrie. Nu ne-am potrivit. Nu a apucat nici sa vina sa-mi viziteze casa. A fost o incercare, dar care nu a mers. Sa speram ca pe viitor va fi mai bine. Deocamdata nu mai vreau pe nimeni, stau linistit.”, a declarat Tudorel Popa.